Два европейски колоса в битка за "бягащия" от Челси Тибо Куртоа


Два европейски колоса в битка за "бягащия" от Челси Тибо Куртоа

2035 0

Тибо Куртоа постави на карта бъдещето си в Челси, след като заяви, че може и да напусне "Стамфорд Бридж". Това стана повод да се появят спекулации за неговото бъдеще, а испанският вестник "АС" вече го прати в един от грандовете на Испания - Реал Мадрид и Барселона.

Според информацията на изданието, Флорентино Перес твърдо е решен да вземе "марково" име за вратата на Реал Мадрид, като несполуките с трансфер на Давид Де Хеа са насочили вниманието на президента на клуба към Куртоа.

Той обаче няма да излезе никак евтино на "кралския клуб", като исканата трансферна сума е 100 милиона евро - сума, която е по силите на Реал, но едва ли дори Флорентино Перес би платил толкова висока цена, предвид факта че Реал има стабилен вратар в лицето на Кейлор Навас.

Вижте трансферния списък за Реал Мадрид за лятото

От "Марка" пък пишат, че Барселона се интересува сериозно от услугите на Тибо Куртоа, тъй като Марк Андре Тер Щеген най-вероятно ще бъде продаден през лятото. Ако Куртоа се озове на "Камп Ноу", това означава, че и мястото на Клаудио Браво ще изстине. Както е известно, чилийският национал пази в мачовете в Примера дивисион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички