Дортмунд с брилянтна гавра към Михтарян след трансфера в Юнайтед


Дортмунд с брилянтна гавра към Михтарян след трансфера в Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

7186 0

Хенрих Михтарян официално може да се счита за играч на Манчестър Юнайтед, след като Борусия (Дортмунд) потвърдиха за преминаването му на "Олд Трафорд". Цената е около 38 милиона евро, поне според английския медии, като арменецът е третото ново попълнение на Жозе Моуриньо след Ерик Бейли и Златан Ибрахимович.

ЗВЕЗДАТА НА ДОРТМУНД ОФИЦИАЛНО Е ИГРАЧ НА МОУРИНЬО В ЮНАЙТЕД

Крайно любопитен е начинът, по който Дортмунд обяви раздялата с поредната си звезда през лятото (клуба вече напусната Матс Хумелс и Илкай Гюндоган). Личи сарказма от страна на ръководството по повод на решението на Михтарян да напусне "Сигнал Идуна Парк".

От Дортмунд уточняват в съобщението си за трансфера, че арменецът преминава в отбор, който е завършил на пето място в класирането на първенството си миналия сезон (Борусия приключиха втори след шампиона Байерн).

ВИДЕО ГИД ЗА ФЕНОВЕТЕ НА ЮНАЙТЕД: КАК ДА ПРОИЗНАСЯТЕ ИМЕТО НА НОВИЯ СИ ЛЮБИМЕЦ

Също така не е пропуснат и фактът, че Михтарян отказва възможността да играе с Дормунд в Шампионска лига, за да се състезава в по-долния турнир Лига Европа.

"Михтарян премина в Юнайтед, който завърши на пето място в първенството на Англия миналия сезон. Пожелаваме му успех във Висшата лига и Лига Европа", се чете от съобщението на раздразнените хора в Борусия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички