Дори Петев изглежда супер в сравнение с кандидатите за селекционер на Англия


Дори Петев изглежда супер в сравнение с кандидатите за селекционер на Англия

1307 0

Сам Алардайс най-вероятно ще бъде уволнен от поста национален селекционер на Англия, след като се забърка в корупционен скандал, разкрит от вестник "Телеграф". Въпреки че ФА тепърва започва задълбочено разследване по случая, от видеозаписите на изданието личи как Големия Сам е готов да даде съвети как могат да се заобиколят трансферните правила на Острова срещу "скромния хонорар" от 400 хиляди паунда.

ГОЛЕМИЯ САМ ГО ЗАГАЗИ ЗДРАВАТА

Заместниците на Алардайс за евентуален нов национален селекционер на Англия не са приети много радушно от феновете в социалните мрежи. Еди Хоу, Алан Пардю, Гарет Саутгейт и Лоран Блан са най-често срещаните имена, но въпреки че последният е най-титулуван и с най-добри резултати, то е нищожна вероятността чужденец да поеме "Трите лъва".

Еди Хоу е симпатичен на Острова, защото в рамките на шест години изкачи Борнемут от четвърта дивизия до Премиърлийг, а и утвърди тима в елита и впечатлява със смелия футбол.

Пардю по някаква причина също е считан за успешен мениджър сред някои медии, защото постигнал повече от очакваното с отбори като Нюкасъл и Кристъл Палас.

Гарет Саутгейт е с най-големи шансове да поеме Англия, защото от 2013 година е начело на младежкия национален отбор до 21 години, като има едно участие на Европейско първенство, а там възпитаниците му отпаднаха в груповата фаза (на последно място в компанията на Португалия, Швеция и Италия).

Саутгейт обаче по убедителен начин класира Англия на Евро 2017 за младежи и с това заслужи похвалите на повечето медии на Острова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички