"Дори Лионел Меси да дойде...": Легенда на Ливърпул се опита да окуражи Коди Гакпо


"Дори Лионел Меси да дойде...": Легенда на Ливърпул се опита да окуражи Коди Гакпо
Снимка: Getty Images

1747 0

Легендарният нападател на Ливърпул Майкъл Оуен се опита да окуражи новото попълнение на мърсисайдци - Коди Гакпо, като направи любопитното изказване, че дори Лионел Меси не би могъл да направи добро впечатление в настоящия отбор на Юрген Клоп.

23-годишният национал на Нидерландия акостира на "Анфийлд" в последните дни от 2022 година и вече успя да играе в четири мача - 2 срещу Уулвс за ФА Къп и по веднъж срещу Брайтън (0:3) и Челси (0:0) за първенство.

На този етап обаче все още не може да блесне с гол или асистенция, но според Оуен това е нормално, още повече като се има предвид и моментното състояние на Ливърпул:

"Малко ми е тъжно за него, защото дойде в тим, който е доста непостоянен напоследък и който е загубил цялата си увереност, която беше натрупал в последните години. Имаше няколко полувъзможности срещу Челси и беше видно, че се старае. Сигурен съм, че в бъдеще ще се окаже много добро попълнение... Но, точно в момента, бих предположил, че дори Лионел Меси да дойде ще му е трудно да изглежда добре в този отбор, който изпитва сериозни трудности", обясни 43-годишният Оуен, цитиран от "Goal". 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Коди Гакпо обясни основната разлика между футбола в Англия и този в Нидерландия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички