"Догодина "специален" Арсенал ще се бори за титлата в Англия"


"Догодина "специален" Арсенал ще се бори за титлата в Англия"
Снимка: Getty Images/Guliver

1226 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер ще напусне поста си след края на сезона. Специалистът обаче е сигурен, че още през следващия сезон "топчиите" ще са един от основните претенденти за титлата в Англия.

В момента "артилеристите" са на цели 37 точки от шампиона Манчестър Сити, след като вчера загубиха с 3:1 от Лестър, а "гражданите" победиха Брайтън. През тази година лондонският тим играе много слабо като гост. Освен това отборът регистрира антирекорд за допуснати голове в една кампания.

"Сигурен съм, че Арсенал ще е един от кандидатите за титлата през следващия сезон. Качеството е тук, духът е впечатляващ. Ако отборът постигне един-два добри резултата далеч от вкъщи в началото на другия сезон, сигурен съм, че един по-специален Арсенал ще се появи в хода на сезона. 

Ако погледнете статистиката - в къщи играем стабилно, но далеч от дома имаме проблеми. Лиспаше ни самоувереност тази година заради няколко лоши резултата, както и няколко мача, които подценихме заради участието си в Лига Европа", разкрива Венгер пред "Evening Standard".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички