Добри новини за Манчестър Юнайтед и Англия


Добри новини за Манчестър Юнайтед и Англия
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1198 0

Левият бранител на Манчестър Юнайтед Люк Шоу е пред завръщане в игра. Това разкри Луис Ван Гаал, който е категоричен, че възстановяването на английския национал върви много добре,

Както е известно, в самото начало на сезона бившият играч на Саутхямптън получи тежка контузия, която го извади от игра за няколко месеца и той беше пред угрозата да изпусне целия шампионат и Евро 2016. Сега обаче той има надежда, че може да поиграе в мачовете до края на сезона и да получи повиквателна от Рой Ходжсън.

"Люк все още тренира с физиотерапевт, но само поради причината, че все още трябва да почувства тревата и терена под краката си, да свикне отново с тях, защото седем месеца минаха от последния му мач.

Но всички сме много щастливи за него и се надяваме да можем да го ползваме съвсем скоро. Завръщането му е близо и мога да го ползвам до края на сезона, макар че групата ни е доста голяма", коментира Ван Гаал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички