Добри новини за Ман Сити: Звезден нападател удължи договора си


Добри новини за Ман Сити: Звезден нападател удължи договора си
Снимка: Getty Images/Guliver

988 0

Шампионът на Англия Манчестър Сити претърпя изненадваща загуба в първия кръг от груповата фаза на Шампионска лига, след като тимът на Пеп Гуардиола загуби на "Етихад" с 1:2 от Олимпик Лион. Привържениците по трибуните определено не останаха доволни от крайния резултат, но само два дни по-късно Сити "утешиха" своите фенове с добра новина.

Ръководството на "небесно-сините" обяви в социалните мрежи, че голямата звезда в атаката на тима Серхио Агуеро е удължил своя договор с още една година, което означава, че аржентинецът ще остане на "Етихад" поне до юни 2021 година. 

"Щастлив съм от тази допълнителна година в договора си. Когато дойдох на "Етихад", моето желание бе да остана тук за период от 10 години. До момента имам седем, а с останалите три това ще бъде изпълнено", сподели Кун Агуеро след подновяването на договора си.

Агуеро неведнъж е споделял своето желание да завърши кариерата си в първия си отбор Индепндиенте, като всички очакват след изтичането на оставащите му три години в тима той да напусне именно в посока Аржентина, когато той ще бъде на 33 години. Стрелецът има завидните 299 мача с екипа на "гражданите", в които отбеляза рекордните за клуба 204 гола. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички