Добри новини в Тотнъм преди сблъсъка с Манчестър Сити - Хари Кейн е на линия


Добри новини в Тотнъм преди сблъсъка с Манчестър Сити - Хари Кейн е на линия
Снимка: Getty Images

1305 0

Новият мениджър на Тотнъм Нуно Ешпирито Санто заяви, че нападателят Хари Кейн ще бъде на разположение за двубоя срещу Манчестър Сити в откриващия кръг от Висшата лига.

Английският национал се завърна на „Хотспър Уей“ в събота на фона на постоянните спекулации около неговото бъдеще, като в момента е под карантина в хотела на тренировъчната база на „шпорите“ „The Lodge“ до четвъртък. Санто трябваше да проведе „социално дистанциран“ разговор в понеделник с Кейн, който отрече да е отказал да се яви на тренировка миналата седмица, настоявайки, че съботното му завръщане е било „планирано“.

Мениджърът на шампионите от Манчестър Сити Пеп Гуардиола потвърди интереса на клуба към Кейн, като по този начин повиши напрежението около визитата на „гражданите“ в северен Лондон. Сити вече привлякоха плеймейкъра на Астън Вила Джак Грийлиш за сумата от 100 млн. паунда, превръщайки го в най-скъпия трансфер на британски играч в историята на английския футбол.

Запитан относно това дали Кейн ще бъде на разположение за мача, Нуно сподели за Sky Sports. „Всички играчи в състава, които работят на всекидневен принцип, ще бъдат опции за нас“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички