Джерард за наследника си: Милнър е роден победител


Джерард за наследника си: Милнър е роден победител

1117 0

Бившият капитан на Ливърпул Стивън Джерард приветства трансфера на английския национал Джеймс Милнър. Новото попълнение ще се присъедини към тима на 1 юли със свободен трансфер от Манчестър Сити. На Милнър се възлагат надежди да смени именно Джерард.

"Милнър ще донесе богат опит в отбора. Това е трансфер, в който няма никакъв риск, защото той е играч, печелил много неща. Доказан победил, който мисля, че все още е гладен за успехи", категоричен е Стиви Джи.

"Знам, че той е много добро момче и изключителен професионалист. Познавам Джеймс много добре и знам, че няма търпение да дойде и да докаже на феновете на Ливърпул, че е достатъчно добър, за да бъде в титулярния състав. Освен това той идва със свободен трансфер", каза още Джерард.

"Много съм щастлив от този ход. Сигурен съм, че ще се адаптира много бързо, тъй като има богат опит в Премиър лийг и английския национален отбор. Той ще даде енергия на халфовата линия, има много добър пас и е сигурен при владеенето на топката. Убеден съм, че ще се впише идеално в отбора и ще се адаптира много бързо към стила, налаган от Брендън Роджърс", смята вече бившият лидер на клуба, който ще продължи кариерата си в САЩ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички