Джерард разкри какво се случи при прословутото подхлъзване през 2014 година


Джерард разкри какво се случи при прословутото подхлъзване през 2014 година
Снимка: Getty Images/Guliver

6358 0

Отборът на Ливърпул бе повече от близко през сезон 2013/2014 за първи път в историята си да триумфира във Висшата лига. Последната титла на Острова за "червените" е от преди почти 30 години, а никой повече от легендарния капитан на тима Стивън Джерард не е искал да вдигне отличието над главата си на митичния "Анфийлд".

На 27 април 2014 година Ливърпул излиза срещу Челси в най-важния си мач до края на сезона. Три кръга преди края мърсисайдци могат да увеличат аванса си на върха на пет точки, като това ще се случи единствено при победа над "сините" от Лондон. Тогава обаче, в края на първото полувреме, Стиви Джи се подхлъзва при върната топка към него. От това се възползва Демба Ба, който прекосява половината игрище и извежда тима си напред в резултата.

"Това, което се случи бе просто лош късмет. Не е оправдание, че имах болки в гърба и играх на инжекции. Когато правиш филм, или пишеш книга обаче, трябва да си открит и честен", споделя Джерард. Утре вечер предстои премиерата на неговия филм "Make us dream" (б.р. - "Накарайте ни да мечтаем"). Филмът на Джерард обаче ще бъде в кината само за една вечер, а причината за това може да разберете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички