Джерард предрече бляскаво бъдеще на Англия с новия треньор


Джерард предрече бляскаво бъдеще на Англия с новия треньор
Снимка: Getty Images/Guliver

1824 0

Бившият капитан на националния отбор Стивън Джерард е сигурен, че с новия национален селекционер, който и да е той, Англия ще тръгне нагоре.

Според 36-годишния футболист "Трите лъва" разполагат с достатъчно добри играчи, но голямото напрежение и високите очаквания пречат на отбора да разкрие потенциала си. "Футболната асоциация, играчите и новият треньорски екип ще се справят много по-добре.

Смятам, че отборът ще подобри представянето си и скоро английските фенове отново ще се усмихват", заяви Джерард, който има 114 мача за националния отбор.

"Никой в отбора няма да иска да повтори представянето от европейското първенство, а освен това младите момчета ще съберат опит след този турнир.

Проблемът в момента е, че играчите ги е страх от това, което ще кажат медиите при евентуален провал", заяви легендата на Ливърпул. Футболната асоциация на Англия търси нов мениджър за националния отбор, след като Рой Ходжсън напусна след отпадането на осминафиналите на Евро 2016 от Исландия.

Според медиите фаворит за поста е Сам Алардайс, а са разгледани още кандидатурите на Еди Хау и германеца Юрген Клинсман.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички