Джейми Варди трогна цял свят с блестящо изказване


Джейми Варди трогна цял свят с блестящо изказване

3037 0

Сензацията сред футболистите във Висшата лига - Джейми Варди, не може да повярва какво му се случва. Английският футболист до преди няколко години играеше в аматьорските дивизии на Острова, а по настоящем е голмайстор на шампионата с 18 гола, а Лестър е лидер в Премиър лийг с 5 точки аванс пред конкурентите си.

Той подписа и нов договор с "лисиците" за период от 3.5 години, като на седмица ще взима по 80 хиляди паунда - най-високото възнаграждение в състава на лидера.

"Ощипвам се, когато се събудя, за да съм сигурен, че не сънувам. Но ако трябва да бъда честен, винаги съм работел много здраво, за да стигна до тук", разкара Варди.

"Едно време беше много трудно, когато играех футбол и отделно трябваше да работя, защото влагах много усилия просто за да имам прилична работа.

Никога не съм предполагал, че ще успея да се развия толкова много, но желанието ми винаги е било само едно - да играя и се надявам това да продължи по-дълго време.

Когато бях в Халифакс, не си и представях, че ще стигна до Конференцията. След това дойде Лестър, а после и националният отбор. Това е нещо, което се случва веднъж на милион години, но зад него стои много усърдна работа", сподели още нападателят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички