Джейми Варди с признание: Бях на всички възходи и падения в Лестър, никога не съм искал да видя отново подобна ситуация


Джейми Варди с признание: Бях на всички възходи и падения в Лестър, никога не съм искал да видя отново подобна ситуация
Снимка: Getty Images

3430 0

Нападателят на Лестър Джейми Варди заяви, че оставането на отбора в английската Висша лига и през сезон 2023/24 би било "най-голямото постижение" в кариерата му.  

3 кръга преди края на кампанията, "лисиците" са в зоната на изпадащите (18-о място) с точно 30 точки, колкото има и 19-ият Лийдс. 16-ият Нотингам има 33, а 17-ият Евертън е с 32. 

"Мисля, че в този момент оцеляването би било най-голямото ми постижение. Ето колко е важно. Трудно е и не мисля, че болката всъщност е достатъчно силна дума за това как се чувствам, след като съм тук от толкова дълго време", каза Варди пред "TalkSPORT" и допълни:

"Тъй като бях на всички възходи и падения на Лестър през цялото време, никога не съм искал да видя отново подобна ситуация, така че е трудно да приемем, че сме там, където сме в момента".

*36-годишният Варди играе за Лестър от лятото на 2012 година. През сезон 2013/14 тимът спечели Чемпиъншип и влезе в елита на Англия, а през сезон 2015/16 дори стана шампион на Висшата лига за първи в историята си. Последваха още два трофея - ФА Къп (2021) и Суперкупата на страната (2022). 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Маурисио Почетино прави безмилостна чистка, ако поеме Челси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички