Джейми Варди е искал да напусне Лестър, за да стане ръководител на партита в Ибиза


Джейми Варди е искал да напусне Лестър, за да стане ръководител на партита в Ибиза
Снимка: Getty Images

1613 0

Звездата на Лестър Джейми Варди е бил съвсем близо до това да се откаже от професионалния футбол, за да стане ръководител на партита в Ибиса, но ръководството на "лисиците" го е разубедило и накарало да остане.

В последните години нападателят е сред футболистите, които най-често вкарват в английската Висша лига. Той спечели и приза за голмайстор на шампионата за първи път в кариерата си през миналия сезон, реализирайки 23 попадения.

В първата му година в Лестър обаче той е минал през много труден период и е обмислял голяма промяна. В дебютния си сезон в Чемпиъншип той вкарва едва 5 гола и трудностите му на терена го карат да се замисли за работа извън футбола.

"Помня, когато той казваше, че ще спре с футбола и ще замине надалеч. Той имаше оферта за работа в Ибиса, такава на ръководител. Беше вглъбен от идеята, той самият ще потвърди" - разкрива бившият флангови футболист на "лисиците" Бен Маршал.

А кой клуб от Висшата лига ще набира футболисти чрез изкуствен интелект?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички