Джак Уилшър посочи ас на Реал Мадрид, който с удоволствие би играл за Нюкасъл


Джак Уилшър посочи ас на Реал Мадрид, който с удоволствие би играл за Нюкасъл
Снимка: Guliver/GettyImages

1678 0

Бившият полузащитник на Арсенал Джак Уилшър направи любопитен коментар за Нюкасъл и новия им мениджър Еди Хау. Уилшър е работил с английския специалист в тима на Борнемут и е останал с много топли чувства и впечатления от работата на Хау.

Според Уилшър "свраките" са способни да привлекат големи имена в отбора си, а под ръководството на Еди Хау те ще се чувстват на мястото си. Уилшър смята, че такъв играч може да бъде звездата на Реал Мадрид Еден Азар, чийто престой на "Бернабеу" до момента не впечатлява с нищо.

В последно време все по-усилено се говори, че "белите" искат да се разделят с Азар, който е непрестанно преследван от контузии откакто бе привлечен от тима на Челси. От друга страна се съобщава, че белгиецът би се завърнал във Висшата лига, където бе изключително успешен.

"Еди Хау се отнасяше страхотно с мен в Борнемут", казва Уилшър, като признава, че му е било тежко, идвайки от по-голям клуб в по-малък. Хау обаче е успял да го предразположи. Според Уилшър същото може да се случи и с Азар, макар и да е голям футболист.

"Еден Азар е на друго ниво, но аз смятам, че Еден би играл с удоволствие под ръководството на Еди Хау в Нюкасъл. Хау е от този тип мениджъри, за които всеки играч мечтае да играе", добави Джак Уилшър. Думите на Уилшър са свързани с последните новини около Азар, които го пращат в Нюкасъл срещу 50 милиона (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички