Директор в Манчестър Юнайтед: Тен Хаг се вписва идеално в концепцията ни


Директор в Манчестър Юнайтед: Тен Хаг се вписва идеално в концепцията ни
Снимка: Getty Images

942 0

Директорът по футболните въпроси в Манчестър Юнайтед – Джон Мъртоуф, смята, че назначението на Ерик тен Хаг е изключително правилно за клуба от „Олд Трафорд“.

Нидерландецът официално бе обявен за мениджър на отбора в края на април, а преди няколко дни за пръв път говори пред британски репортери, след като стана шампион с Аякс в родината си.

Тен Хаг присъства по време на загубата с 0:1 от Кристъл Палас преди да проведе брифинга си. Няколко други наставници бяха спрягани за поста в Ман Ю като Маурисио Почетино, Луис Енрике и Брендан Роджърс, но Мъртоув смята, че Тен Хаг се вписва идеално във визията на „червените дяволи“.

„Той ни показа страст, енергия и ентусиазъм около това предизвикателство“, каза директорът при сбирка на привържениците.

Според Мъртоув, Тен Хаг е заложил дългогодишна визия да изгради успешен проект и вдъхновяващ тим по време на дискусиите за неговия договор. По този начин 52-годишният треньор се е доближил максимално до идеите на клуба от Салфорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички