Димитри Пайе вече не е играч на Уест Хям


Димитри Пайе вече не е играч на Уест Хям
Снимка: Guliver/GettyImages

4164 0

Димитри Пайе вече не е играч на Уест Хям, информираха източници на Sky Sports. Според реномираната английска медия, "чуковете" най-накрая са приели офертата на Олимпик Марсилия за закупуването на плеймейкъра. С това приключва и най-интересната трансферна сага през настоящия трансферен прозорец.

Френският национал обяви бойкот на лондонския тим и отказа да играе за селекцията на Славен Билич. Той спря да се появява и на тренировки на тима, както и на тези на младежкия тим, на които беше пратен за назидание.

Пайе дори от вчера е във Франция и изобщо не се интересуваше, че Уест Хям категорично отказва да го продаде за сума под 30 милиона паунда.

В крайна сметка обаче, ръководството на тима е преценило, че няма нужда да си навлича допълнителни неприятности. Уест Хям е приел офертата от 25 милиона паунда на Марсилия и по всяка вероятност в понеделник или вторник сделката ще бъде финализирана.

Димитри Пайе блесна с екипа на Уест Хям през миналия сезон, след като записа над 10 гола и 10 асистенции. Той изигра феноменални мачове на Евро 2016 и подписа нов договор с "чуковете". При появата на интерес от новопридобилия катарски милиарди тим на Марсилия, Пайе бързо забрави за "лоялността" си към Уест Хям и подаде молба за трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички