Диего Коща е в трансферните планове на Ателтико (Мадрид)


Диего Коща е в трансферните планове на Ателтико (Мадрид)

1835 0

Диего Коща може да се завърне на "Висенте Калдерон" през идното лято. Това стана ясно от изказването на спортния директор на испанския тим относно трансферната политика на клуба след края на шампионата.

Както е известно, нападателят търси начин на напусне "Стамфорд Бридж", тъй като не харесва начина на живот в Англия и има предпочитание да се върне при бившия си тим. Желанието е взаимно, след като Перес Каминеро заяви, че "дюшекчиите" са готови да преговарят за бившия си нападател.

Защо Фернандо Торес се провали в Челси?

"Вече много задълбочено обсъждаме трансферната политика на клуба през лятото. Имаме конкретни футболисти, които попадат в нашите планове. Целта ни е да подобрим още повече нивото на отбора", коментира Каминеро.

"В момента не водим конкретни преговори за нито един играч, включително и за Диего Коста. Концентрирали сме изцяло върху представянето на отбора в последните мачове от сезона. Целта ни е да спечелим титлата в Ла Лига и Шампионска лига.

Челси си уреди първи голям трансфер за лятото

Познаваме се отлично с Диего Коста. Той също така познава много добре клуба. Не изключвам в никакъв случай да се стигне до преговори с Челси за евентуален негов трансфер", допълни още Каминеро.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички