Ди Мария: Меси и Моуриньо могат да работят заедно


Ди Мария: Меси и Моуриньо могат да работят заедно
Снимка: Getty Images/Guliver

1345 0

Крилото на Манчестър Юнайтед Анхел Ди Мария заяви, че Кристияно Роналдо и Лионел Меси не трябва да бъдат сравнявани. Футболистът сподели още, че според него Жозе Моуриньо и Меси биха се разбирали добре.

Според Ди Мария сънародникът му и Роналдо са напълно различни играчи: "Лео участва във всеки мач, правейки отлични пасове, без значение дали дриблира през един, двама или трима състезатели и има прекрасен контрол върху топката в тесни пространства. Кристияно набляга повече на силата и ударите от далечна дистанция. Те просто са различни.", заяви аржентинецът.

Анхел Ди Мария коментира и "Златната топка", около която всяка година възникват много спорове. "Ако бях на мястото на ФИФА, щях да дам две награди - една за Меси и Роналдо, и една за всички останали."

Футболистът на "червените дяволи" сподели и вижданията си относно слуховете, че Лионел Меси може да премине в Челси, под ръководството на Жозе Мауриньо, който бе наставник на Ди Мария в Реал Мадрид. "Всъщност, не мисля, че Лео иска да напусне Барселона. Трудно е да си тръгнеш от клуб, който ти е дал всичко и където си израстнал. Но ако все пак това се случи, мисля, че няма да има проблем той да работи с Моуриньо", завърши Ди Мария.

Слуховете около преминаването на звездата на Барселона в Челси се засилиха, след информациите, че Меси е в конфликт с треньора Луис Енрике. На този етап обаче няма индикации, че скоро аржентинецът ще смени клубната си принадлежност.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички