Ди Мария аут, Фалкао на линия за днешния мач на Манчестър Юнайтед


Ди Мария аут, Фалкао на линия за днешния мач на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2047 0

Звездата на Манчестър Юнайтед и най-скъп трансфер в историята на клуба Анхел Ди Мария ще пропусне двубоя на Манчестър Юнайтед тази вечер срещу Стоук на "Олд Трафорд".

Аржентинският национал получи контузия в самото начало на срещата срещу Хъл Сити през уикенда и засега не се знае колко точно време ще отсъства.

Съпругата на крилото пък използва социалната мрежа "Инстаграм", за да успокои феновете на "червените дяволи". Тя обяви, че бившият ас на Реал Мадрид има леко скъсване на бедрен мускул и скоро ще е готов за игра.

Контузията на Ди Мария може да се окаже златен шанс за Радамел Фалкао, който наскоро се излекува от травма и дори записа минути срещу Хъл Сити.

Нападателят, чиято кариера на "Олд Трафорд" не почна по най-добрия начин се надява, че след цяла седмица на интензивни тренировки ще може да играе повече срещу една от най-слабите защити в Премиършип - тази на Стоук.

"Мога да го използвам, защото вече една седмица тренира добре и навлиза във форма. Нуждае се от игрови ритъм", лаконичен беше Ван Гаал по темата.

Самият Фалкао е получил краен срок април, за да покаже, че е достоен за Манчестър Юнайтед и да убеди ръководството да плати 44 милиона паунда за него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички