Десет гола в три мача във Висшата лига - Тотнъм се върна към победите с успех над Астън Вила


Десет гола в три мача във Висшата лига - Тотнъм се върна към победите с успех над Астън Вила
Снимка: Getty Images

1100 0

Три мача он английската Висша лига започнаха в 16:00 ч. българско време - Тотнъм прие Астън Вила у дома си, Лестър гостуваше на Кристъл Палас, а Уест Хям се изправи срещу новака Брентфорд!

Тотнъм 2:1 Астън Вила

В 27-ата минута Хойберг изведе "шпорите" напред в резултата с хубав удар от границата на наказателното поле. В 67-ата минута Оли Уоткинс засече на първа греда пас на Мат Таргет и възстанови равенството. Само 120 секунди по-късно обаче, Лукаш отново даде аванс на Тотнъм, след като Сон проби по лявото крило, финтира защитник и пусна успоредно на голлинията подаване, а бразилецът не сбърка на празна врата!

Кристъл Палас 2:2 Лестър

В 31-ата минута Ихеаначо се възползва от грешка в отбраната и изведе "лисиците" напред в резултата! Шест минути по-късно Джейми Варди удвои аванса на Лестър с премерен шут в долния ляв ъгъл след асистенция на Барнс. В 62-ата минута Майкъл Олиз върна едно попадение и лондончани намалиха изоставането си на 1:2. Десет минути по-късно Палас успя и да изравни резултата чрез Джефри Шлуп, който тъкмо се бе появил на игрището и отбеляза с глава!

Уест Хям 1:2 Брентфорд

Брайън Мбемо даде аванс на гостите двадесет минути след първия съдийски сигнал. Чак в 81-ата минута "чуковете" успяха да изравнят резултата чрез Джаред Боуен, който се разписа след изпълнение на ъглов удар! В заключителните секунди на мача Йоан Уиса шокира Уест Хям и се разписа във вратата на Лукаш Фабиански, донасяйки три точки на новака във Висшата лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички