Дейвид Мойс: Уест Хям продължава борбата за място в топ 4


Дейвид Мойс: Уест Хям продължава борбата за място в топ 4
Снимка: Getty Images/Guliver

864 0

Мениджърът на Уест Хям Дейвид Мойс обеща, че неговият отбор ще продължи да се бори за попадане в топ 4 на Висшата лига. В събота "чуковете" загубиха от Челси с 0:1 у дома. Сега те отново са догонващи, но Мойс очаква интригата да се запази до самия край на първенството.

"Мисля, че борбата ще продължи до самия край. Когато след Нова година на два или три пъти се изкачихме в Топ 4, се задаваха въпроси дали ние наистина можем да бъдем от тези отбори. В повечето от случаите ни се налагаше да преследваме тези тимове, въпреки че проведохме известно време в топ 4 и това беше заслужено, отчитайки нашата игра. Не виждам причина, поради която това трябва да се промени.

Дали може да се каже, че все още сме в борбата за топ 4? Даже много, а дори ще ни се удаде в крайна сметка или не, ще продължим да се сражаваме. Толкова близо сме, а до края на сезона остава месец, така че защо да не се опитаме? Участваме в борбата и се надявам, че някои от нашите играчи ще се върнат за заключителните мачове", заяви Мойс, цитиран от Evening Standard.

Всичко най-актуално около Висшата лига ще намерите ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички