Деян Ловрен обрече Ливърпул, а Тотнъм се подигра с мърсисайдци на "Уембли"


Деян Ловрен обрече Ливърпул, а Тотнъм се подигра с мърсисайдци на "Уембли"
Снимка: Guliver/GettyImages

2417 0

Тотнъм нанесе едно от най-тежките поражения на Юрген Клоп, откакто германският специалист е начело на отбора. Възпитаниците на Маурисио Почетино разбиха с 4:1 мърсисайдци и биха за пръв път този съперник, откакто аржентинецът им е треньор.

Мачът започна трагично за гостите, които допуснаха гол още в 4'. Тогава при наглед овладяна ситуация Трипиър успя да прехвърли защитата на Ливърпул и изведе Хари Кейн, който беше изпуснат от Деян Ловрен. Нападателят беше пресрещнат от Миньоле, но това не му попречи да се разпише във вратата на белгиеца - 1:0.

В 12' ситуацията на мърсисайдци стана още по-тежка, когато Ловрен се размина с топката и тя стигна до Кейн, който напредна и изведе Хюн Мин Сон сам срещу вратаря - 2:0 за "шпорите". Последваха няколко пропуска на лондончани, които пропуснаха да решат срещата, а в 24' гостите успяха да върнат един гол. Хендерсън изведе Салах, който не успя да стреля добре, но с голяма доза шанс и удар в гредата топката влезе във вратата на Лорис - 2:1.

Ловрен пък беше изваден малко след това заради безобразните си отигравания, но и това не помогна на Ливърпул. В добавеното от съдията време Деле Али се разписа, след като беше оставен напълно непокрит в наказателното поле - 3:1 до почивката.

10 минути след началото на второто полувреме всичко в срещата приключи, след като Хари Кейн се разписа за втори път, фиксирайки крайното 4:1 в полза на "шпорите". До края на срещата гостите имаха няколко положения, но Лорис направи 3 отлични спасявания и успя да запази разгромната победа за своя тим

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички