Де Брюин: В Челси говорих с Моуриньо само два пъти


Де Брюин: В Челси говорих с Моуриньо само два пъти

1225 0

Халфът на Манчестър Сити Кевин Де Брюин разкри, че за половин година престой в Челси само два пъти е общувал с треньора на "сините" Жозе Моуриньо.

"Не може да сравнявате мен сега с това, което бях преди две години, заяви белгиецът, цитиран от " Daily Mail". - Това са две различни ситуации и аз съм станал съвършено друг човек. Тогава бях по-млад и почти не играх. Даже не бях включен в групата".

"Не получих никакви обяснения. Разговарях с Моуриньо само два пъти. Първият път - преди мача с базел през ноември. Тогава той ми каза, че мога да се развия и да получа своя шанс. А след това говорихме една седмица преди Нова година. Аз му казах, че искам да напусна, защото не играя, дори ако съм се представил добре на тренировките. Така че за мен бе по-добре да сменя клуба", допълва Де Брюин.

През януари 2014 г. играчът премина във Волфсбург срещу 18 милиона паунда.

Това лято Манчестър Сити плати за 24-годишния белгийски национал 55 милиона паунда. Това го направи втория най-скъп играч в Англия след трансфера на Анхел Ди Мария в Манчестър Юнайтед през лятото на 2014 г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички