Дани Себайос ще се върне в Арсенал под наем


Дани Себайос ще се върне в Арсенал под наем
Снимка: Getty Images/Guliver

1224 0

Дани Себайос ще се завърне в тима на Арсенал под наем за още една година. Испанският национал изкара цялата изминала кампания като преотстъпен в Северен Лондон от тима на Реал Мадрид.

Треньорът на Арсенал Микел Артета се е обадил на 24-годишния футболист и му е споделил, че най-добре за неговото бъдеще ще е да се върне във Висшата лига за още една година. „Артилеристите“ вече отправиха три оферти към Реал Мадрид в опит да си върнат халфа под наем, но се очаква „Кралския клуб“ да позволи на своя футболист да се завърне в Лондон за още една година. Себайос остана с добри спомени от периода си в Англия, като бе с ключова роля за успеха на неговия тим срещу Челси във финала на ФА Къп.

Очаква се в следващите дни Арсенал да обяви и трансфера на защитника Габриел Магалаеш от Лил. Бразилският бранител договори личните си условия с английския тим, след като двата отбора се разбраха за трансферната сума на играча, но все още сделката не е обявена официално. А ето кой важен за Арсенал футболист ще подпише нов 3-годишен договор с клуба.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички