"Daily Mail: Уволняват Моуриньо днес или до седмица


"Daily Mail: Уволняват Моуриньо днес или до седмица
Снимка: Getty Images/Guliver

5002 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е на крачка от уволнението, твърди Daily Mail. Според изданието португалският треньор е изчепал кредита на доверие на ръководството към себе си и те смятат да прибегнат до раздяла с него, въпреки огромната неустойка, която ще му дължат.

Daily Mail съобщава, че Моуриньо не се е прибрал в Манчестър с екипа си след поражението от Уест Хем, а е останал в Лондон. По пътя играчи и служители на клуба са обсъждали ситуацията и са изразили увереност, че ръководството ще уволни португалеца днес или през следващата седмица.

Освен че отборът записа 3 загуби в първите си 7 мача в първенството през новия сезон, Моуриньо е в конфликт с няколко от звездите си. Освен с Пол Погба и Антони Марсиал, той се е скарал и с Алексис Санчес, като го е разкритикувал публично на тренировка за неговата нефефктивност.

За поста на Моуриньо вече се спрягат двама специалисти - безработният Зинедин Зидан и мениджъра на Тотнъм Маурисио Почетино. За французина дори се твърди, че усилено учи английски, за да се подготви за предстоящия ангажимент. Според The Telegraph клубът е отрекъл да преговаря с бившия треньор на Реал Мадрид, но е трудно да се повярва, че Моуриньо ще съумее да запази поста си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички