Чупят рекорда за най-скъп трансфер през лято 2016?


Чупят рекорда за най-скъп трансфер през лято 2016?

3548 0

Рекордът за най-скъп трансфер в историята на футбола може да падне през лятото на 2016 година. Това може да стане, ако ръководството на Челси удовлетвори желанието на Еден Азар за трансфер, информира днес "Дейли Мейл".

Реал Мадрид проявява сериозен интерес към белгийския национал, който няма никакво намерение да остава на "Стамфорд Бридж" след края на настоящия сезон. Именно в лицето на Азар "кралския клуб" вижда заместник на Кристиано Роналдо, който се очаква да напусне в някоя от следващите 3 години.

Белгиецът обаче няма да излезе евтино на испанския гранд. Роман Абрамович е склонен да продаде Азар, но единствено срещу сума над 80 милиона паунда.

Азар струпваше повече от два пъти по-малко на Челси, когато беше купен от Лил. Сега обаче той е считан за един от най-добрите играчи на планетата, а Абрамович ще настоява за рекордна сума. Според медиите на Острова, сегашният рекорд се държи от Гарет Бейл - 86 милиона паунда.

Това е и минималната сума, за която от лондонския клуб ще настояват на срещите си с Флорентино Перес.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички