"Чуковете" натрошиха егото на Ливърпул след Лудогорец


"Чуковете" натрошиха егото на Ливърпул след Лудогорец

1985 0

Уест Хем разколеба Ливърпул след победата им над Лудогорец в Шампионска лига, побеждавайки у дома "червените" с 3:1 в мач от 5-ия кръг на английската Висша лига.

Наставникът на гостите Брендън Роджърс пусна нарочениния за гонене това лято Фабио Борини като партньор в атака на новото попълнение Марио Балотели, но италианецът не показа качества за титуляр.

Уинстън Рийд отбеляза първия гол за лондонския клуб още на втората минута от мача, а пет минути по-късно лятната покупка Диафра Сако изненада Симон Миньоле за 2:0.

Рахим Стърлинг върна един гол за мърсисайдци, разписвайки се в 26-ата минута за 1:2 след отлично отиграване на Марио Балотели. В края на срещата обаче бившият играч на "червените" Стюърт Даунинг се възползва от грешка на Сако и изведе в коридор резервата Морган Амалфитано, който от движение прати топката в далечния ъгъл, за да вкара дебютния си гол за лондончани и да оформи крайното 3:1.

Победата бе първа за Уест Хем в последните им три мача, докато поражението бе второ поред за "мърсисайдци" във Висшата лига, след като в предишния кръг загубиха у дома с 0:1 от Астън Вила.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички