Чудо невиждано! Швайни тренира с останалите като истински футболист


Чудо невиждано! Швайни тренира с останалите като истински футболист
Снимка: Gulliver/Getty Images

1358 0

Халфът на Манчестър Юнайтед Бастиан Швайнщайгер, който от началото на сезона се подготвяше с отбора до 23 години, бе върнат в първия състав от мениджъра Жозе Моуриньо.

32-годишният бивш германски национал тренира в понеделник наравно със съотборниците си на базата "Карингтън" за пръв път от идването на Моуриньо на "Олд Трафорд".

Все още остава неясно дали лошите резултати на "червените дяволи" в последните седмици са причината за промяната в действията на португалския специалист, или има някаква друга причина. Медиите в Англия все още не се нагърбват с прогноза кога Швайнщайгер ще може да се появи в игра за първия отбор, но това може да се случи още в четвъртък при визитата на Фенербахче в Лига Европа, тъй като Швайнщайгер има картотека за турнира.

През август Моуриньо обясни изключването на германеца от състава с наличието на голяма конкуренция в средата на терена в присъствието на Пол Погба, Андер Ерера, Маруан Фелайни, Майкъл Карик и Морган Шнайдерлин. След това обаче темата за отсъствието на Швайнщайгер обаче се превърна в табу, а бившият играч на Байерн предпочете да остане в клуба, макар че имаше възможност да напусне в края на трансферния прозорец./БТА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички