Чудо! Коутиньо е готов за игра


Чудо! Коутиньо е готов за игра
Снимка: Getty Images/Guliver

1587 0

Проблемите на Филипе Коутиньо с контузия в гърба са отшумели по време на полета от Англия до Бразилия. След като седмици наред от Ливърпул коментираха, че бразилският плеймейкър не играе заради контузия, сега се оказа, че той е в "идеално състояние за игра", според лекаря на бразилския национален отбор - Родриго Ласмар.

Както е известно, Коутиньо няма нито една минута за Ливърпул през сезона, след като подаде молба за трансфер в Барселона. Желанието му обаче и до този момент е удовлетворено от клуба.

Юрген Клоп сподели преди дербито с Арсенал, че Коутиньо все още се възстановява от контузия, но явно вече е добре, след като беше повикан от Бразилия за предстоящите квалификации. Клубът беше задължен да го пусне, за да бъде прегледан от медицинските лица на "селесао", като изследванията са показали, че Коутиньо е готов за игра.

Това може и да е поредният ход от страна на плеймейкъра, за да форсира трансфер в Барселона. В същотото време обаче Гийем Балаге - анализатор на Sky Sports, е категоричен, че мърсисайдци категорично няма да продадат Коу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички