Челси търси заместника на Конте в конкурент от Висшата лига


Челси търси заместника на Конте в конкурент от Висшата лига
Снимка: Gulliver/GettyImages

1152 0

Британското издание "Daily Telegraph" пише днес, че в Челси продължават да търсят заместник на Антонио Конте. Италианският мениджър и тимът от Лондон почти сигурно ще се разделят през идното лято, като в последните месеци специалистът изобщо не се разбира с футболистите на отбора.

Изданието пише, че ръководството на "сините" ще иска да назначи мениджър, който има опит във Висшата лига. Поради тази причина те ще се обърнат към градския си съперник Тотнъм и техния мениджър Маурисио Почетино. От както пристигна в английската столица през 2014 година, аржентинецът изгради страхотен отбор, който в последните няколко сезона е сред водещите тимове на Острова.

Пред Челси сега седи най-важната задача - да изпреварят големия си лондонски съперник и да си гарантират участие в Шампионска лига на есен, което ще бъде и един от козовете на ръководството в опит да го привлекат на "Стамфорд Бридж".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички