Челси ще спасява сезона с голова машина


Челси ще спасява сезона с голова машина

3255 0

Ръководството на Челси ще се опита да спаси сезона в английската Висша лига с привличането на бившия ас на Манчестър Юнайтед и настоящ на Байер Леверкузен Хавиер Ернандес - Чичарито, информират от ESPN.

Челси има едва 16 отбелязани гола в 12 срещи, като тимът ще се опита да разнообрази нападението си с качествата на мексиканеца. Той беше пренебрегнат от Луис Ван Гаал на "Олд Трафорд", но в момента е в страхотна форма и вече има 12 гола за новия си немски клуб и националния си тим в 19 мача.

До момента нападателите на Жозе Моуриньо разочароват сериозно, като Диего Коща има 2 гола в Премиършип, Радамел Фалкао е с 1, докато Лоик Реми, който вкара много важни голове през миналия сезон, все още няма попадение.

В момента Челси съставя списък с евентуални нападатели, които могат да бъдат трансферирани през януари, като именно Чичарито оглавява този списък. Другият вариант пред Жозе Моуриньо и компания засега е Пако Алкасер.

Нападателят на Валенсия обаче ще излезе солено на Роман Абрамович, тъй като е едва на 22 години, а през последните 12 месеца се установи като един от най-добрите млади нападатели в света. Към момента той е с 5 гола в Примера дивисион и вкара 5 гола на испанския национален отбор по пътя към Евро 2016 във Франция.

ХАРЕСАЙТЕ НОВАТА НИ FACEBOOK СТРАНИЦА ЗА АКТУАЛНИТЕ СПОРТНИ НОВИНИ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички