Челси се разделя с големия си лидер


Челси се разделя с големия си лидер
Снимка: Getty Images/Guliver

1854 0

Капитанът на Челси Джон Тери кара последния си сезон с  английския клуб, твърди вестник „Таймс“. Според информацията на изданието, клубното ръководство и мениджърът на лондончани Антонио Конте вече са взели окончателно решение.

В края на миналия сезон Тери подписа за една година, след като в продължение на няколко месеца феновете призоваваха ръководството да му предложи нов договор.

В края на януари, играчът се оплака, че вероятно това ще е последният му сезон на "Стамфорд Бридж", защото към него няма отправена оферта от страна на клуба.

В края на настоящата кампания обаче ново удължаване на контракта със сигурност няма да има, като според "Таймс" от клуба ще предложат нова роля на Тери.

Централният бранител има предложение от Китай, но е съобщил на ръководството, че не смята да го приема и не смята да напуска Челси през януари.

Тери не е започвал като титуляр в мач от първенството на Англия от септември месец, зящата беше измъчван от контузии. През миналия сезон иконата  на Челси заяви, че няма да играе в друг клуб от Висшата лига.

Вариантите пред него са САЩ и Китай, но по-вероятно изглежда той да приеме предложението да остане в клуба, макар и в друга роля. Така той може да стане поредната легенда, която се отказва от футбола. Пред този сезон това направи иконата на Ливърпул Стивън Джерард.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички