Челси се озори срещу КПР, Фабрегас осигури трите точки


Челси се озори срещу КПР, Фабрегас осигури трите точки

1553 0

Лондонският челси се озори срещу Куинс Парк Рейнджърс в мача от 32-ия кръг на английската Висша лига. "Сините" спечелиха само с 1:0, а гола в края на мача отбеляза Сеск Фабрегас. Отборът на Жозе Моуриньо, който беше гост, привидно беше доминиращ в мача, дори записа греда на Вивиан на сметката си през първото полувреме. Домакините обаче не отстъпваха и при всяка удобна възможност атакуваха. Това не даде възможност на Челси да си осигури победата по-рано. Двубоят беше гледан на живо от трибуните и от собственика на "сините" Роман Абрамович.

Първото полувреме беше скучно и освен гредата, нищо друго интересно не се случи. През второто обаче в 64-ата минута домакините можеше да открият резултата. Тибо Куртоа обаче се намеси отлично и запази мрежата си суха. Играчите на КПР спретнаха добра атака, развила се от дясно. Боби Замора центрира, а Мат Филипс пое топката в наказателното поле обърна се технично и стреля, но стражът на "сините" блокира много добре удара, избивайки в корнер. След изпълнението на ъгловия удар пък играта беше изнесена в по-предни позиции. Десетина минути преди края хубаво положение се разкри пред Чарли Остин. Той стреля, а топката се рикошира в тялото на Гари Кейхил, последва добавка от страна на Остин, но Куртоа спаси.

Челси все пак успя да отбележи след 88 минути игра. Вратарят на КПР изчисти доста слабо една топка, тя полетя на високо, а след това се озова в Еден Азар. Той напредна от ляво, центрира към Сеск Фабрегас, който без да се бави много направи 1:0.

Така със спечелените три точки "сините" продължават да оглавяват върха със 70 точки. КПР е 18-и, в зоната на изпадащите с 26.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички