Челси с трета поредна победа след драматичен успех срещу Нюкасъл


Челси с трета поредна победа след драматичен успех срещу Нюкасъл
Снимка: Getty Images/Gulliver

938 0

Челси постигна трудна победа като гост на Нюкасъл в среща от третия кръг на Висшата лига. "Сините" победиха с 2:1 и имат пълен актив от 9 точки от началото на сезона. И трите попадения паднаха през втората част, като Азар изведе Челси, Хоселу изравни в 83', а автогол на Йедлин донесе третия пореден успех за лондончани. 

През първото полувреме Челси владееше почти изцяло топката, както и инициативата на терена. Прекалено затворената игра на Нюкасъл обаче не позволяваше на "сините" да организират бързо атаките си. "Свраките" пък разчитаха на контраатаки, които обаче бяха рядкост. 

През второто полувреме Нюкасъл заигра още по-дефанзивно, но след отсъдена дузпа в полза на отбора на Сари, нещата се промениха. В 75' Маркос Алонсо навлезе в наказателното поле и бе съборен от Шер. Съдията отсъди дузпа, а Азар бе точен от бялата точка. В 83' Хоселу успя да изравни за домакините, въпреки че преди гола останаха съмнения за фаул срещу Жиру. 

Радостта на Нюкасъл не продължи дълго и в 87' Йедлин си вкара автогол, след като отклони удар на Алонсо от наказателното поле. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички