Челси пак вкара в края, но не беше достатъчно (ВИДЕО)


Челси пак вкара в края, но не беше достатъчно (ВИДЕО)

1235 0

Челси за трети пореден път реализира попадение след 80-ата минута, но този път не стигна до победата и се задоволи с 2:2 на гости на Суонси в среща от 3-ия кръг на английската Висша лига.

КОСТА С БЕЗОБРАЗЕН ПРОПУСК

Диего Коста отбеляза и двата гола за "сините" (играещи с резервните черни екипи), но те не бяха достатъчни за успеха. Испанският национал откри резултата в 18-ата минута с мощен изстрел от 12-13 метра след подаване на Оскар.

Гилфи Сигурдсон обаче изравни в 59-ата минута от дузпа, която гостите дълго оспорваха с рефера Андре Маринър, но по-късно щяха да имат доста по-сериозни претенции към отсъжданията му.

В 62-ата минута Лерой Фер отне топката на Гари Кейхил и се озова очи в очи с Тибо Куртоа, след което прекара топката между краката му и я прати зад голлинията. Повторенията доказаха, че холандецът е извършил нарушение срещу защитника и въпреки нелепото поведение на Кейхил, той определено бе фаулиран в ситуацията.


Swansea City 2-2 Chelsea ALL Goals 11-09-2016 by mohammad-shaer

В 81-ата минута с отлична странична ножица Коста все пак възстанови равенството, а в оставащите мигове до края Челси можеше и да осъществи пълен обрат, но нямаше късмет да реализира трето попадение.

Челси, както и Манчестър Юнайтед, прекратиха в този кръг победните си серии и оставиха Сити като единствен тим с пълен актив от 12 точки на върха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички