Челси остава без лидера си за Нюкасъл, Маурисио Почетино обеща едно на феновете


Челси остава без лидера си за Нюкасъл, Маурисио Почетино обеща едно на феновете
Снимка: Getty Images

1428 0

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино говори за състоянието на отбора преди двубоя срещу Нюкасъл в понеделник (11 март). Лондончани са 11-ти в класирането, а "свраките" имат четири точки повече в актива си.

Две големи отсъствия за Челси

Аржентинецът потвърди, че Конър Галахър е под въпрос за мача, тъй като е болен. Решение за неговото участие ще бъде взето, след като се види дали ще може да тренира утре или в събота. Относно Бен Чилуел той обясни, че той ще бъде прегледан от специалист и тогава ще се знае доколко е сериозна контузията му.

Още: "Вие не разбирате": Ас на Челси защити Почетино и си позволи да скочи на феновете

Недоволството на феновете

"Трябва да се опитаме да подобрим начина, по който играем. Разбира се, имаме нужда от феновете. Надяваме се, че те ще ни подкрепят в понеделник. Трябва да приемем тяхното разочарование. Вероятно, ако аз бях привърженик, щях да се чувствам по същия начин, защото не оправдаваме очакванията", сподели аржентинецът.

"Важното е да се концентрираме върху нашето представяне, как ще се справим с контузиите. Трябва да намерим различни решения. Последните няколко дни бяхме концентрирани върху това да намерим точния баланс. Вчера с нас тренираха девет деца от академията. Познаваме отлично юношите, защото всеки ден някои от тях тренират с първия отбор. Може би понеделник ще е възможност за някои да играят".

Още: Челси или Рома? Ромелу Лукаку взе решение за бъдещето си

Младият Челси

"Хората, които искат да вярват това, е нормално. Всички мнения са добре дошли. Обясних в началото на сезона какво се случва, исках да бъда откровен. В този момент няма да се опитвам да убеждавам хората. Ако искаш да се бориш за трофеи, трябва да си постоянен и да разполагаш с целия състав.

Нямаме възможност да създадем конкуренция поради контузии. Има негативност, но не трябва да спираме да вярваме. Наистина вярвам, че можем да сме успешни. Трябва да вярваме, че можем да започнем да печелим мачове и да се доближим до класиране аз Европа. Възможността я има, но ако спрем да вярваме, ще изпаднем надолу", каза още специалистът.

Ще има ли Челси нов стадион? 2 дилеми мъчат собствениците на лондончани

За 16-и път този сезон: Челси загуби точки и срещу Брентфорд, супергол беляза мача (ВИДЕО)

Фен на Лийдс, който "полетя" от горния етаж на "Стамфорд Бридж", е хулиган, осъден заради бой над вратар (ВИДЕО)

Челси (и не само) иска 19-годишен от Барселона, разговорите са започнали

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички