Челси обърна "светците" и спря серията им


Челси обърна "светците" и спря серията им

802 0

Челси успя да се пребори за победата в мача от 27-ия кръг на Висшата лига срещу Саутхемптън. "Сините" стигнаха до обрат в срещата, след като губеха с 0:1 до 75-ата минута.

Шейн Лонг разпечата вратата на актуалния шампион на Англия в 42-ата минута и прати в екстаз феновете си.

Челси успя да се върне в мача чак в 75-ата минута, когато центриране на Сеск Фабрегас бе пропуснато от всички играчи и попадна във вратата на Фрейзър Форстър.

Победното попадение за лондончани реализира бранителят Бранислав Иванович в 89-ата минута. Той се разписа с глава след центриране от корнер на Вилиан, а вина за гола имаше и вратарят на домакините, който не се намеси по най-добрия начин.

С победата "сините" се изкачиха с едно място до 11-ата позиция във Висшата лига. Възпитаниците на Гуус Хидинк имат 36 точки.

Поражението спря чудесната серия на Саутхемптън, които в последните си 5 мача не познаваха вкуса на поражението.  "Светците“ не бяха допускали гол във вратата си от началото на януари.  Сега те паднаха до седмата позиция с 40 точки.

Останалите резултати:

Уест Хем - Съндърланд 1:0

Стоук – Астън Вила 2:1

Уотфорд – Борнемут 0:0.

"Светците“ не бяха допускали гол във вратата си от началото на януари, като всичко изглеждаше много добре за тях до последните 15 минути, когато инкасираха две попадения. паднаха до седма позиция с 40 точки.
Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички