Челси награди Конте с нов договор с подобрени условия


Челси награди Конте с нов договор с подобрени условия
Снимка: Getty Images/Guliver

776 0

Мениджърът на Челси Антонио Конте подписа ново споразумение с лондонския клуб. Срокът на контракта на италианския специалист на практика остава непроменен - до лятото на 2019 г., но финансовите условия в него са по-добри за Конте.

Той оглави Челси миналото лято и изведе тима до титлата в Премиършип в първия си сезон на "Стамфорд Бридж".

"Много се радвам, че подписах нов контракт с Челси. Работихме изключително много миналия сезон, за да постигнем нещо чудесно, с което се гордея. Сега ни предстои да работим още по-усърдно, за да останем на върха. Феновете на Челси ми оказаха голяма подкрепа още с идването ми в отбора преди година. Важно е и занапред да постигаме успехи заедно", обяви Конте.

"Антонио постигна невероятен успех. Бързо се адаптира към английския футбол и изведе тима до победа в първенството. Неговият нов договор потвърждава увереността на клуба, че той може да продължи да постига резултати в първенството и евротурнирите", коментира директорът на Челси Марина Грановска.

Също така стана ясно, че към щаба на Конте се присъединяват Паоло Ваноли и Давиде Мацота. Първият ще бъде асистент на мениджъра, а вторият не само ще му помага, но и ще отговаря за анализа за представянето на играчите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички