Челси и Манчестър Юнайтед ще спорят за един и същ нападател през лятото


Челси и Манчестър Юнайтед ще спорят за един и същ нападател през лятото
Снимка: Gulliver/GettyImages

3537 0

Вчера стана ясно, че нападателят на Лион Муса Дембеле е сред основните трансферни цели на Челси за лятото. "Сините" обаче ще имат сериозен конкурент за подписа на французина в лицето на Манчестър Юнайтед. И двата клуба проявяваха интерес към футболиста още през януари, но Лион не искаше да се разделя с него по средата на сезона, а самият Дембеле изрази желание да остане.

23-годишният нападател бе една от целите на Челси през зимния трансферен прозорец, но Daily Mirror твърди, че той остава цел №1 за мениджъра на "сините" Франк Лампард и за през лятото. Челси така и не осъществи нито един трансфер през зимата, но ръководството на клуба планира да окаже мощна подкрепа на наставника през лятото.

Лондончани може да предложат на Лион 60 млн. паунда след края на сезона. Манчестър Юнайтед обаче също ще наддава, тъй като "червените дяволи" привлякоха Одион Игало, но той е временно решение и не отменя задачата за намиране на нов нападател. А коя е другата голяма трансферна цел на Челси през лятото вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички