Челси и Манчестър Сити продължиха без проблем напред във ФА Къп


Челси и Манчестър Сити продължиха без проблем напред във ФА Къп
Снимка: Getty Images/Gulliver

863 0

Челси и Манчестър Сити се класираха без проблеми за четвъртия кръг на ФА Къп, след като записаха убедителни победи в първите си мачове от надпреварата. На "Стамфорд Бридж" Челси вкараха четири безответни гола на Моркамб, който играе в Лига 2, четвъртото ниво на английския футбол.

Мениджърът на "сините" Франк Лампард даде шанс за изява на част от футболистите, които по-рядко попадат в игра като Кепа Арисабалага, Емерсон и Били Гилмор, а домакините доминираха изцяло и стигнаха до четири попадения, дело на Мейсън Маунт, Тимо Вернер, Калъм Хъдсън-Одой и Кай Хаверц.

В същото време Манчестър Сити взе домакинството си на Бирмингам Сити с 3:0. На "Етихад" Бернардо Силва вкара два гол,, а Фил Фоудън добави един още преди почивката. От надпреварата отпадна Лийдс Юнайтед след загуба от играещия в Лига 2 Кроули Таун с 0:3.

По-късно днес своите мачове от третия кръг ще изиграят още два отбора от Висшата лига - Тотнъм, който гостува на аматьорския Марин от 19:00 часа българско време, и Брайтън, за който предстои визита на Нюпорт Каунти от 21:45 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички