Челси хвърли нова торба с пари за ас на Евро 2016


Челси хвърли нова торба с пари за ас на Евро 2016
Снимка: Getty images/Gulliver

2997 0

Новият мениджър на Челси Антонио Конте все още не е стъпил в длъжност на "Стамфорд Бридж", а и няма да го направи, докато не приключат неговите дела с италианския национал отбор на Евро 2016, но той и ръководството на Челси са готови да отмъкнат една от най-големите звезди на италианския футбол.

Конте вече е дал списък с набелязаните трансферни цели за "сините" през тазгодишната кампания във Висшата лига. Според "Mirror" Челси е отправил сериозна оферта към Рома за опорния полузащитник Раджа Наинголан, а интересът на лондончани датира отдавна към белгийския полузащитник.

Сити срещу Юнайтед в битка на трансферния пазар

Наинголан потвърди по-рано през този месец, че голям клуб като Челси е в отворени преговори с ръководството на Рома за потенциална сделка.

Досега "джалоросите" отрязаха на два пъти мераците на Челси, но сега Роман Абрамович е готов да тества собствениците на римляните с оферта от 31 млн. паунда. Това е сумата, според която Наинголан ще облече синята фланелка.

Юнайтед представя двама в края на седмицата

Белгийският полузащитник бележи непрестанно израстване от самото му акостиране на Ботуша. Първо в Пиаченца, после в Каляри, а накрая затвърди силните си игри с екипа на Рома. Наинголан ще придаде дълбочина в средната линия на Челси, като сега на тази позиция на "Стамфорд Бридж" са Джон Оби Микел, Неманя Матич, Сеск Фабрегас.

Изигралият феноменален сезон за шампиона Лестър Н'голо Канте също е в плановете на старите шампиони на Острова.

До момента все още няма официални трансфери посока "Стамфорд Бридж" през летния трансферен прозорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички