Бъдещето на Венгер изглежда предопределено


Бъдещето на Венгер изглежда предопределено
Снимка: Getty Images / Guliver

1011 0

След като преди няколко дни стана ясно, че Арсен Венгер е получил предложение за нов 3-годишен договор от страна на Арсена, днес френският специалист коментира своето бъдеще и изрази ясна позиция, че не вярва във възможността да напусне "Емиратс" след края на сезона.

Арсенал се намира в слаба форма, след като за последните 9 мача има едва 2 победи, което смъкна бившия лидер във Висшата лига до 3-о място в класирането, а освен това "артилеристите" отпаднаха от Шампионска лига и ФА къп.

ТОП 25 НА НАЙ-ГЛЕДАНИТЕ ОТБОРИ В СВЕТА

"Нямам съмнение, че ще остана, защото аз съм отдаден на това, което правя. Аз винаги давам 100 процента от себе си, когато се занимавам с нещо и така е било през цялото време, през което съм в клуба. Фокусиран съм върху това", заяви Венгер пред британските медии, след като бе попитан дали се вижда като мениджър на отбора и през следващия сезон.

"Най-важното е, че всеки ден давам най-доброто от себе си. Затова и не се притеснявам какво говорят хората. Моето бъдеще си е мое бъдеще", каза още френският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички