Букмейкър взриви Острова - изплаща залози за титла на Лестър във Висшата лига


Букмейкър взриви Острова - изплаща залози за титла на Лестър във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

3327 0

Британската букмейкърска къща "Титанбет" взе неочаквано решение и започна да изплаща печалбите на своите клиенти, които са заложили на титла в полза на сензационния лидер в класирането на английската Висша лига Лестър Сити.

Това не е прецедент в последните години, след като бяха изплащани различни подобни печалби за шампиони на Манчестър Юнайтед, Челси и други отбори, като дори бяха изплатени печалби за титла на "червените дяволи", когато Манчестър Сити стана шампион през 2012 година.

За пръв път обаче букмейкърска къща взима такова решение при цели 8 кръга оставащи до края на сезона. В момента "лисиците" са лидер с 5 точки аванс пред Тотнъм, а до края на сезона възпитаниците трябва да играят с Челси, Манчестър Юнайтед и Евертън.

Въпреки това "Титанбет" вече изплаща всички залози направени за титла на Лестър. Коефициентът преди началото на шампионата беше 5000.

"Атаката на Лестър за титлата е най-добрата история на сезона и придоби сериозен интерес от цял свят. Този сезон е незабравим и ние искахме да възнаградим нашите клиенти с още нещо, което да помнят от този сезон. Поздравления за Лестър, че съхрани шансовете си за титла толкова дълго време и се надяваме, че ще успеят да я спечелят. Това е най-уникалният сезон в историята на английската Висша лига", каза директорът на компанията Ръсел Йершон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички