Бруно Фернандеш с ясен намек за бъдещите си планове - остава ли в Манчестър Юнайтед?


Бруно Фернандеш с ясен намек за бъдещите си планове - остава ли в Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images

3307 0

Един от основните футболисти на Манчестър Юнайтед намекна, че възнамерява да подпише нов договор с клуба и по този начин разсея съмненията, че може и да напусне "Олд Трафорд" в скоро време.

Става въпрос за португалеца Бруно Фернандеш! Настоящият му контракт с "червените дяволи" е в сила до лятото на 2026-а година.

"Искам да остана тук"

"Вече проведох среща с новите собственици. Те искаха да се видят с всеки футболист и вече го направиха с мен. Искам да остана тук! Искам да бъда част от проект, който има "крака, торс и глава" - всичко необходимо, за да се конкурира с Манчестър Сити, Арсенал и Ливърпул - отборите, които са в най-добра форма", обясни 29-годишният атакуващ халф, цитиран от "Fotmob".

ОЩЕ: Манчестър Юнайтед изпуска шампион като свободен агент?

"Винаги съм казвал на клуба, че не искам да ми се обещава, че ще станем шампиони. Винаги съм искал просто да знам, че ще бъдем конкурентоспособни. През настоящия сезон не сме и не бива да го крием...", призова Фернандеш.

Бруно Фернандеш

В момента Манчестър Юнайтед е на шесто място във Висшата лига с актив от 47 точки - на 17 зад лидерите Арсенал и Ливърпул и на 9 зад четвъртия Астън Вила. Все пак, тимът на Ерик тен Хаг има възможност да спечели трофей, тъй като достигна до 1/2-финалите за ФА Къп, където го очаква сблъсък с Ковънтри (20-и април).

*Бруно Фернандеш е на "Олд Трафорд" от началото на 2020-а година, когато за правата му бяха платени 65 милиона евро на Спортинг Лисабон. Досега е записал 223 мача във всички турнири, в които се е отчел със 72 гола и 63 асистенции.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Тен Хаг ще побеснее: Любимецът му в Юнайтед избра друг за най-добрия в света!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички