Брендън Роджърс: Лудогорец ми отвори очите


Брендън Роджърс: Лудогорец ми отвори очите

1368 0

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс сподели, че е осъзнал под какво напрежение ще работи, едва след мачовете с Лудогорец в Шампионската лига.

Мърсисайдси започнаха много неубедително сезона в английската Висша лига, а впоследствие не успяха да се класират и за груповата фаза на Шампионската лига. Тимът отпадна и от Лига Европа, след като беше отстранен от турския Бешикташ. Единствената надежда за трофей остава ФА Къп, където Ливърпул все още има реални шансове за отличието.

Брендън Роджърс обаче не иска да е прекален оптимист, тъй като мача с българския шампион Лудогорец го е "свалил на земята" и му е показал под какво напрежение ще работи.

"Спомням си, че играхме с Лудогорец и при излизането на терена, видях плакат, на който пишеше "Роджърс, вън!", така че не искам да бъда прекалено ентусиазиран.", заяви Роджърс.

Ливърпул не успя да спечели двубоя си с Блекбърн Роувърс за ФА Къп и двата тима ще трябва да преиграят срещата. Ако мърсисайдси продължат напред, на полуфинал ще се изправят срещу Астън Вила.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички