Брендън Роджърс: Арсенал не ме интересуват, фокусиран съм върху Лестър


Брендън Роджърс: Арсенал не ме интересуват, фокусиран съм върху Лестър
Снимка: Getty Images/Guliver

1482 0

Мениджърът на Лестър Брендън Рождърс сподели, че е изцяло отдаден на работата в настоящия си клуб и няма намерение да напуска тима. Коментарът му бе по повод на информацията, че бившият наставник на Ливърпул и Селтик е желан от Арсенал за постоянен наставник. Преди няколко дни досегашният треньор на „артилеристите“ Унай Емери беше уволнен, а начело на тима временно застана бившият играч на Арсенал Фреди Люнгберг.

„Фокусиран съм върху случващото се в Лестър. Преди осем месеца и половина напуснах друг клуб, за да поема отбор с амбиция. Огромно предизвикателство е да прекъснем хегемонията на топ 6 и да нахлуем в челните места в класирането. Имаме още работа за вършене, но съм заинтригуван. Всички в клуба се държат много добре с мен. Проектът е много вълнуващ и ни предстои тепърва да се развивиме. Концентриран съм върху работата си в клуба“ сподели Роджърс.

Вчера Лестър записа труден успех срещу Евертън с 2:1 с гол в добавеното време на срещата. По този начин „лисиците“ увеличиха актива си на 32 точки и са еднолично на втората позиция във Висшата лига на 8 точки зад лидера Ливърпул. А ето кой бе големият герой за Лестър във вчерашния следобед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички