Босът на Ливърпул: Не разбирам играчите, които бягат в Испания и играят 30 безсмислени мача


Босът на Ливърпул: Не разбирам играчите, които бягат в Испания и играят 30 безсмислени мача
Снимка: Getty Images/Guliver

2191 0

Собственикът на Ливърпул Джон Хенри отказва да разбере бившите звезди на своя тим Луис Суарес и Филипе Коутиньо, които преминаха в Барселона - уругваецът през 2014 г., бразилецът - този януари.

"Може би защото съм американец, но ми е трудно да проумея защо някой изобщо би искал да напусне Ливърпул. Клуб с такава богата история и традиции, който е подкрепян от милиони по целия свят, във всяка страна. Ние не искаме да бъдем клуб-трамплин, от който играчите да искат да отидат някъде, дори това да е голям клуб като Барселона. Не разбирам защо футболистите отиват в първенство с толкова ниско ниво на конкуренция и играят по 30 безсмислени мача в очакване на Шампионска лига", коментира богаташът, цитиран от "Associated Press".

"Тази събота те ще гледат мача по телевизията, а можеха да бъдат на терена на стадиона в Киев. Но Майк Гордън (съсобственик на клуба), Майкъл Едуардс (спортен директор) и целият скаутски отдел свършиха чудесна работа, превръщайки тези две ситуации в нещо добро", добави Хенри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички