Босът на Челси лично се заема с искащ да напусне клуба играч


Босът на Челси лично се заема с искащ да напусне клуба играч
Снимка: Getty Images

3088 0

Собственикът на Челси Тод Боули иска Калъм Хъдсън-Одой да остане в отбора и да не напуска през това лято. 21-годишният офанзивен футболист наскоро е уведомил шефовете на клуба, че иска да играе повече, а това може да се случи единствено, ако осъществи изходящ трансфер.

Одой не игра много през миналия сезон поради редица контузии и вкара три път и асистира за други шест гола в 28 мача във всички турнири.

Английският национал има само 11 мача като титуляр в Премиър лийг, а сега трябва да се конкурира с Рахийм Стърлинг за титулярната си позиция на „Стамфорд Бридж“. Мейсън Маунт, Хаким Зиеш и Кристиан Пулишич също са пред него като избор за Томас Тухел.

Отборите на Борусия Дортмунд, Саутхемптън, Нюкасъл Юнайтед и Лестър Сити имат интерес към Хъдсън-Одой, а амбиции има и от Арсенал, но „артилеристите“ са наясно, че тази сделка може много трудно да се осъществи, след като трябва да преговарят с градския си съперник.

Играчът има 16 гола и 22 асистенции в 126 мача за Челси, след като се внедри в първия отбор, като допреди това бе част от академията на „сините“ от Лондон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички