Бодуров: Чаках този трансфер от много дълго време


Бодуров: Чаках този трансфер от много дълго време
Снимка: БГНЕС

1249 0

Капитанът на Литекс Николай Бодуров вече официално е играч на английския Фулъм, заявиха от ръководството на ловешкия клуб. На официалния сайт на английския клуб трансферът също бе обявен.

"Оранжевите" финализираха трансфера на бранителя, а по сделката те ще получат 1 050 000 млн. евро. Защитникът премина успешно обстойните медицински прегледи и се справи отлично на физическите тестове пред погледа на наставника Феликс Магат.

Родният национал подписа и своя личен контракт с клуба от "Крейвън Котидж", който е за срок от 4 години. През този период той ще получи като заплати 2,2 млн. евро.

"Много се радвам, че подписах и вече всичко е официално. Това е момент, който чакам от много дълго време. За мен това е сбъдната мечта" - заяви новият играч на Фулъм Николай Бодуров.

"Виждам, че отборът е добър. Условията и базата са отлични. Всичко е много професионално и имаме всичко необходимо за провеждането на един успешен сезон. Ще се боря за титулярно място в тима, но всичко ще зависи от треньора. Тук съм, за да работя и да покажа на какво съм способен. Треньорът е страхотен и има много успехи във футбола. За всеки един играч е добре да работи с такъв наставник" - каза още бившият бранител на Литекс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички